Universal zřejmě chystá filmový Doom
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Universal zřejmě chystá filmový Doom

Universal zřejmě chystá filmový Doom

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 4. 2018 09:41 8
Reklama

Vzpomínáte si na snímek Doom z roku 2005? Dost možná ne, protože spadá přesně do té kategorie filmů podle her, které tomuto žánru moc velkou parádu nedělají. V hlavních rolích se tenkrát objevil Dwayne „The Rock“ Johnson a Karl Urban a z celých 105 minut lze pochválit snad jen akční FPS scénu v závěru a také přítomnost Rosamunde Pike. Historie se nyní zřejmě zopakuje.

Není se ostatně čemu divit, zatímco v roce 2005 se snímek měl svézt na nedávném vydání třetího Doomu, v současné době mají fanoušci ještě pořád v paměti reboot z roku 2016. Nový snímek údajně vzniká ve studiích Universal Pictures, alespoň to na Twitteru tvrdí herečka Nina Bergman. Pokud je vám toto jméno neznámé, nezoufejte, v žádném slavném snímku se neobjevila.

Oficiální oznámení z Universalu zatím nepřišlo, Bergman na Twitteru ovšem film popisuje jako hotovou věc. Údajně už podepsala kontrakt, z dalších poznámek vyplývá, že točit se zřejmě bude v Bulharsku. Připomeňme, že první filmový Doom se točil v naší matičce Praze. Begman také hovoří o „parádním režisérovi“, žádné konkrétní jméno ale nepadlo.

Patrně jedinou indicií k podobě snímku je vyjádření společnosti NBC/Universal, které uvádí, že o Doom se stará Universal 1440 Entertainment. Tato odnož se ale specializuje na hrané a animované snímky, které nemíří do kin. Nový Doom tak možná místo stříbrného plátna odstartuje rovnou na DVD. A to nám příliš mnoho nadějí na kvalitní akční film nedává. Jak byste si nový filmový Doom představovali vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama