Swords of Ditto právě vychází, sledujte trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Swords of Ditto právě vychází, sledujte trailer

Swords of Ditto právě vychází, sledujte trailer

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 4. 2018 10:29
Reklama

O kresleném RPG Swords of Ditto jste si mohli poslechnout například v aktuální Indi(e)kaci. Dílo studia onebitbeyond, které vzniká pod hlavičkou vydavatelství Devolver Digital dnes vychází a o pozornost se hlásí launch trailerem.

Ve Swords of Ditto se vaši hrdinové postaví zlé čarodějnici Mormo. Každý hráč se může těšit na unikátní dobrodružství díky speciálnímu systému, v němž vaše rozhodnutí z jednoho průchodu ovlivní průchody další. Pokud váš hrdina zahyne, bude jeho nástupce moci navázat na jeho činy a dokonce i najít jeho ztracené vybavení. Svět ale bude ve stavu, v jakém jej původní rek zanechal. Podobný systém jste mohli zaregistrovat například v metroidvanii Rogue Legacy.

Hru můžete absolvovat buď sami, nebo si na pomoc přivolat kamaráda a hrát v lokální kooperaci. Kromě tradičních zbraní, jako je meč a luk, se můžete těšit i na takové speciality, jako je vrhací gramofonová deska, začarovaná golfová hůl nebo obří noha, která se snese z nebe, ne nepodobná té z Monty Python’s Flying Circus.

Kromě základní příběhové linie na vás samozřejmě čeká i řada vedlejších úkolů, mnoho hrdinských soubojů a samozřejmě bohatá kořist. Hra vychází na PS4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama