Iratus: Lord of the Dead nabízí roli nekromanta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Iratus: Lord of the Dead nabízí roli nekromanta

Iratus: Lord of the Dead nabízí roli nekromanta

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 4. 2018 12:31
Reklama

Vzpomínáte si na Darkest Dungeon? Tuhé RPG, které svou depresivní stylizací a nesmlouvavostí dokázalo přivést celou řadu hráčů na pokraj zoufalství? Nejste sami. V Darkest Dungeonu totiž našlo zalíbení i ruské studio Unfrozen.

To chystá svou první hru Iratus: Lord of the Dead a nijak se netají tím, že právě Darkest Dungeon je pro něj hlavní inspirací. Také Iratus bude temné fantasy RPG, v němž převezmete roli eponymního nekromanta. Z toho vyplývá, že hráči tentokrát budou kopat za tu zlou stranu a na své si tak přijdou především zlobivci mezi námi.

Ve hře bude využívat kusy padlých nepřátel k tomu, abyste si vytvořili své vlastní nohsledy. Postupně si budete vylepšovat své podzemní útočiště, ke slovu přijde také alchymie, magie a samozřejmě taktika. Jen ta vám dopomůže k vítězství v tahových soubojích.

Vývojářské studio oznámilo, že 2. května spouští kampaň na Kickstarteru. Po přispěvatelích požaduje vcelku střízlivou částku 10 tisíc dolarů. Hra by měla vyjít v říjnu letošního roku, studio na ní pracuje už od roku 2016. V současné době jsou v plánu verze pro PC, Mac a Linux. Venku je také první trailer, v němž sice ze hry neuvidíte ani ždibíček, věnuje se ale příběhovému pozadí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama