Navrhněte vlastní výbavu pro FF XIV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Navrhněte vlastní výbavu pro FF XIV

Navrhněte vlastní výbavu pro FF XIV

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

24. 4. 2018 14:12
Reklama

Online RPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn otevřelo brány světa Eorzy v roce 2013 a dosud ho hraje velká spousta lidí. Hra za dobu svého fungování nabídla fanouškům hodiny a hodiny skvělé zábavy a líbila se i Vojtovi Dřevíkovskému, který jí v recenzi udělil velmi pěkné hodnocení 4 z 5. Studio Square Enix ale v minulosti nabídlo i možnost přidat do hry obsah fanouškovský ve formě prozatím dvou uspořádaných soutěží, ve kterých hráči navrhovali vlastní design vybavení a ten vítězný byl pak do Eorzy přidán. Nyní je vyhlášeno třetí kolo tohoto Gear Contestu.

První z nich se konal v červenci 2016 a specializoval se na výbavu pro tanky, tedy postavy, které na sebe svou silou a masivním množstvím poškození, které způsobují protivníkovi, obvykle lákají co možná největší pozornost. O necelý rok později, v březnu 2017, proběhlo kolo druhé, se zaměřením na healery a magické zbraně působící na dálku. Tyto se prozatím ve hře neobjevily, jsou totiž plánované až do patche na verzi 4.3.

Třetí kolo běží právě teď a fanoušci budou moct své výtvory posílat k vývojářům až do 21. května. Tématem soutěže jsou tentokrát fyzické poškození způsobující zbraně, a to jak na blízko, tak na dálku. Dá se tedy očekávat, že všichni obdivovatelé mečů, svou velikostí mnohdy přesahující herní postavu samotnou, se pěkně vyřádí. Vzhledem k tomu, že svět Final Fantasy je takových, co do velikosti opravdu epických, zbraní docela plný, jedná se ze všech třech kol soutěže dost možná o tu nejzajímavější pro většinu lidí. Pokud se chcete zapojit do navrhování, přečtěte si pravidla na oficiálním webu hry. I Česká Republika dostane možnost se zapojit. Final Fantasy XIV: A Realm Reborn si můžete zakoupit na e-shopu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama