Bungie dnes představí druhé DLC k Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie dnes představí druhé DLC k Destiny 2

Bungie dnes představí druhé DLC k Destiny 2

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 4. 2018 13:18 3
Reklama

Destiny 2 je pro nás poněkud ožehavým tématem. Hra, která měla napravit chyby, jichž se dopustil první díl, a měla se stát ultimátním redakčním titulem, nakonec vyšuměla a nic na tom nezměnilo ani první vydané rozšíření, které Vojta v recenzi zrovna moc nepochválil. Pokud ale Destiny 2 pořád hrajete, určitě se těšíte na rozšíření druhé, o němž bychom se již dnes měli dozvědět nové informace.

Vývojáři z Bungie vydali krátký teaser, lákající na živý stream, který se bude konat dnes od sedmi hodin večer našeho času. Samozřejmě se nebude věnovat primárně druhému DLC s názvem Warmind. Těšit se tak můžete na odhalení nové oblasti na Marsu s názvem Hellas Basin, v plánu je také ukázka Hive Escalation Protocol, což by měl být nový režim podobný známé Hordě.

Stream se dotkne i tématu vylepšených exotických zbraní a vybavení, změnám v PVP režimu Crucible a jistě i dalším tématům. Samotné rozšíření má vyjít 8. května na PC, PS4 a Xbox One. Informací je zatím poskrovnu, kromě obligátních slibů o návštěvě nových míst a potkání nových hrdinů i nepřátel. Vývojáři ovšem v minulosti přislíbili zvýšení obtížnosti a větší nároky na dosažení maximálního light levelu. V dnešním streamu by se měl objevit poměrně slušný počet členů týmu, pokud vás tedy hra zajímá, neměli byste si jej nechat ujít. Destiny 2 si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama