Switch BO4 prý pouze jako Battle Royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch BO4 prý pouze jako Battle Royale

Switch BO4 prý pouze jako Battle Royale

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 4. 2018 12:39 2
Reklama

Podrobnosti ohledně podoby letošního pokračování kultovní FPS série Call of Duty začínají být čím dál zajímavější. Po internetu kolují spekulace o implementaci extrémně populárního Battle Royale režimu jakožto náhrady singleplayerových kampaní, dle novější šuškandy ale studio Treyarch hodlá jít ještě dále. Dle serveru Gaming Intel totiž Black Ops 4 dorazí i na Nintendo Switch, a to rovnou jako čistokrevný BR titul.

To by na jednu stranu byla příjemná zpráva pro všechny fanoušky série, kteří si touží svého oblíbence brát s sebou na cesty. Na stranu druhou by měli smůlu ti, kteří se těší na svůj oblíbený multiplayerový zážitek, adrenalinové zombie režimy nebo hollywoodsky střiženou velkolepou kampaň. Pro platformu samotnou by to znamenalo příchod prvního velkého hráče žánru, který od loňského úspěchu PlayerUnknown’s Battlegrounds válcuje herní průmysl.

Společně s tím spekulace naznačují, že by Battle Royale neměl být prostou součástí samotné hry, ale stand-alone rozšířením, dodávaným v jednom balení. Vydání je prý naplánováno na 12. října letošního roku, stejně jako vydání zmiňované verze pro Switch.

Náznaky znějí poměrně věrohodně a rychle je sdílela světová média, o jejich pravdivosti je však stále nutné pochybovat. Bližší informace dostaneme až 17. května v rámci oficiálního odhalení Black Ops 4.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama