Toto jsou květnové hry z Games with Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto jsou květnové hry z Games with Gold

Toto jsou květnové hry z Games with Gold

David Plecháček

David Plecháček

23. 4. 2018 09:43 4
Reklama

Trochu nečekaně a v určitém ohledu v předstihu Microsoft představil nové hry z programu Games with Gold. No ano, blíží se konec měsíce a předplatitelé se musí včas dozvědět, které hry si budou moci vyzvednout v květnu. Co tedy Microsoft nabízí?

Tentokrát se držel hesla, že pro každou platformu nabídne velkou a malou hru. Xbox One tak vyhlíží Metal Gear Solid V: The Phantom Pain od Konami, který udělá velkou radost stratégům a hráčům, kteří dosud odolávali velkým slevám a unikátní záležitost si nechávali zatím proklouzávat mezi prsty. Super Mega Baseball 2 na druhou stranu potěší spíše vyznavače netradičních zážitků a menších hříček, které mohou vždy pouze překvapit. Baseball je v nabídce celý květen, MGS V poté od poloviny měsíce do poloviny června.

Situace na Xboxu 360, jehož nabídka je vždy zpětně kompatibilní s Xboxem One, je podobná. Microsoft nabízí Vanquish od PlatinumGames, o němž se v posledních měsících hovořilo především díky portu na PC, a poté Sega Vintage Collection: Streets of Rage. Netřeba rozebírat, která z her je větší a která ta menší, ale obě dvě mají své kvality a i mlátička od společnosti M2 stojí za vyzkoušení. Streets of Rage je dostupné do 15. května, v druhé polovině měsíce je poté v nabídce zmíněné Vanquish.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama