Seriál podle Zaklínače má dorazit v roce 2020
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriál podle Zaklínače má dorazit v roce 2020

Seriál podle Zaklínače má dorazit v roce 2020

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 4. 2018 17:26 5
Reklama

O seriálu na motivy Zaklínače jsme vás už opakovaně informovali, nejčastěji zprávy pochází přímo od zdroje z nejpovolanějších, tedy z Twitteru scenáristky a výkonné producentky projektu Lauren S. Hissrich. Ani tentokrát tomu není jinak.

Hissrich se na svém profilu podělila o několik nových informací. První řada seriálu bude mít osm epizod, nízkého počtu se ale prý nemáme bát. Autoři nechtějí kvalitu obětovat kvantitě. Navíc je možné, že v případě úspěchu se rozsah potenciální další řady navýší. Autorka tvrdí, že epizody budou svižné a nabité akcí a dějem, s jejich nižším počtem přitom nehrozí hluchá místa v prostředku série.

Pilot je již hotov, ostatní díly zatím existují jen v její hlavě. Do projektu se ale zapojují další scenáristé, i pilotní díl ještě určitě dozná úprav, než se začne točit. Co se týče lokací, vybrána byla východní Evropa. Hissrich tvrdí, že Zaklínač sem zkrátka patří a seriál by nemohl vzniknout nikde jinde. Plánovaný start na obrazovkách připadá na rok 2020. Podle scenáristky jde projekt kupředu mílovými kroky, ale kvalita má přednost před rychlostí.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama