PUBG chystá úpravy zbraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG chystá úpravy zbraní

PUBG chystá úpravy zbraní

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

23. 4. 2018 12:50 11
Reklama

Jestli je ve hře PUBG nějaká jistota, tak ta, že naprostá většina hráčů bude mít alespoň v jednom ze svých slotů na zbraně útočnou pušku. Náhoda? Bohužel ne. I když to pravděpodobně nebylo záměrem vývojářů, tak dokončit úspěšně výsadek v nemilosrdném světě PUBG bez pušek jako M4, SCAR-L nebo AK je téměř nemožné.

Bohužel i to může být jedním z důvodů, proč upadá zájem hráčů o hru a po pár desítkách hodin už prakticky na nic nového nenarazíte a většina situací vám navodí déjà vu. Není totiž nic jednoduššího, než oba své sloty na zbraně obsadit útočnými puškami a v kombinaci třeba s M4 a AK-47 dojít až pro vysněnou "kuřecí večeři".

Právě tomu už bude brzy konec, nebo to alespoň tvrdí tým PUBG vývojářů. „Podle našeho průzkumu se v drtivé většině situací používají pouze specifické typy zbraní - pušky. Chceme, aby výběr zbraní záležel na osobní preferenci a podmínkách určité situace a ne proto, že je jeden typ zbraní prostě nejsilnější. Našim cílem je vyvážit všechny zbraně tak, aby žádná nebyla nejlepší.“

Takzvané balancování nebude jedinou velkou změnou. Vývojáři chtějí rovněž zamezit výskytu těch nejkvalitnějších (lvl 3.) helem volně po světě a limitovat je pouze jako součást "air dropu". Všechny tyto změny pochopitelně zamíří prvně na testovací server. Jak zamíchají kartami a současnou metou budeme moct říct až časem.

Co na tyto změny říkáte vy? Hra PUBG je k dostání na PC a Xbox One, zakoupit si jí můžete z obchodu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama