OWL: NY jde do trháku, Boston už je druhý
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka OWL: NY jde do trháku, Boston už je druhý

OWL: NY jde do trháku, Boston už je druhý

David Plecháček

David Plecháček

23. 4. 2018 09:20 3
Reklama

Jako už tradičně každé pondělí, i tentokrát v krátkosti zrekapitulujeme výsledky Overwatch League z minulého týdne. Třetí fáze sezóny opět přinesla spoustu dramat a neustále se rozdíly vyrovnávají. Z dvanácti hraných zápasů jich opět téměř polovina skončila až v prodloužení. V nich se štěstí nicméně většinou přiklání na stranu zkušenějších a v tabulce výše postavených týmů. Je ale jen otázka času, kdy se karta obrátí.

Tabulku třetí části stále opanuje Boston Uprising následován LA Valiant, kteří zaznamenali první prohru z šesti hraných zápasů. Stejný počet bodů s o něco horším skóre drží NY Excelsior. Čtvrtou příčku překvapivě drží San Francisco Shock, které se v celkové tabulce drží ve spodní polovině. V minulém týdnu mělo San Francisco na programu dva zápasy – duel s Dallasem měl být na základě tabulky vyrovnaný, hráči z města u Tichého oceánu ale duel jednoznačně ovládli. Mnohem překvapivější byla výhra nad favorizovanou Philadelphií.

Fusion nezvládli ani svůj druhý zápas, byť před nimi ležel ještě těžší soupeč. New York Excelsior ale potvrdil roli favorita, nicméně svou úlohu naplnil až v prodloužení a vyhrál tak nejtěsnějším možným rozdílem. Excelsior si koneckonců vyzkoušeli hned dva zápasy, v nichž se muselo rozhodnout až na páté mapě – druhým utkáním byl duel s LA Gladiators. I tentokrát ale hráči z města které nikdy nespí vyhráli.

Stejnou zkušenost, totiž dvě utkání, o jejichž osudu muselo rozhodnout až prodloužení, mají i hráči z druhé strany Atlantiku. London Spitfire taktéž hrál celkem na deseti mapách. Pět vyhrál, pět prohrál. I Londýňany čekali těžcí soupeři, oba dva do té doby stoprocentní týmy Stage 3. A zatímco Boston nejtěsnějším možným rozdíl svou roli ustál, LA Valiant si připsali již zmíněnou první prohru. Obě utkání nicméně byla enormně vyrovnaná až do samotného konce. London Spitfire se nicméně jinak trápí. Z posledních šesti zápasů čtyři prohráli a z vítězství se radovali jen dvakrát.

Stoprocentní bilanci z minulého týdne tak má Boston, který těsně zvládl i utkání se Seoulem Dynasty. Zde sice nerozhodovalo prodloužení, ale Uprising vyhráli 2:1, jelikož na jedné mapě ze čtyř hraných došlo k remíze. Druhým celkem je Houston, který vlažně začal, ale v posledních utkáních se dostává do formy. A pak již zmíněné San Francisco a New York. I to svědčí o celkové vyrovnanosti. V dalších dvou kolech se tak máme na co těšit. Celková tabulka se taktéž dramatizuje. Boston už je druhý za téměř nedostižnými Excelsior, nicméně další příčky jsou enormně vyrovnané. 

Overwatch League (třetí část, třetí týden)

(divize/výhry/prohry)

1.   New York Excelsior: ATL - 23:3
2.   Boston Uprising: ATL - 18:8
3.   London Spitfire: ATL - 17:9
4.   Seoul Dynasty: PAC - 17:9
5.   Los Angeles Valiant: PAC - 16:10
6.   Philadelphia Fusion: ATL - 16:10
7.   Houston Outlaws: ATL - 15:11
8.   Los Angeles Gladiators: PAC - 13:13
9.   San Francisco Shock: PAC - 10:16
10.  Dallas Fuel: PAC - 6:20
11. Florida Mayhem: PAC - 5:21 
12.  Shanghai Dragons: PAC - 0:26

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama