Hines: Na E3 bude mnoho nových projektů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hines: Na E3 bude mnoho nových projektů

Hines: Na E3 bude mnoho nových projektů

David Plecháček

David Plecháček

23. 4. 2018 15:30 6
Reklama

Klasika, blíží se E3 a média začínají šílet z toho, co která tisková konference nabídne. Tedy ne že by nás podobné věci nezajímaly! U některých vydavatelů známe alespoň částečné složení her, u Bethesdy je to ale trošičku problém. Snad všechny oznámené hry už vyšly. Pomineme-li Quake Champions. A switch verzi poslední Wolfensteina.

A tak se samozřejmě novináři ptají, co nám Bethesda ukáže. Je logické, že jedním z nejčastějších respondentů je Pete Hines, který třeba například naposledy dost možná odhalil vývoj nového Dooma od idSoftu. Jenže i kdyby se Doom opravdu u Bethesdy připravoval, podle Hinese to není zdaleka to jediné. Pochopitelně, nemůže být. Tisková prezentace je totiž dlouhá a těžko se na ní ukáže jediná hra. Ale z Hinese srší sebevědomí: „Máme v nabídce několik překvapení,“ řekl redaktorům GameReactoru.

„Na E3 se budeme bavit o pěkné řádce nových her a nových projektů a... víte, vážně se těším. Na letošní E3 pracujeme od září loňského roku. Vlastně tak na ní pracuji sedm, osm měsíců, ale jsem rád, jak to zatím probíhá. Věřím, že se na konferenci najde něco pro kohokoliv, nehledě na to co hrajete anebo jaké hry hrajete a mým přáním je vždycky dostát našim slibům z E3,“ řekl.

Ve své řeči pokračoval se slovy, že věří, že sliby z minulého roku Bethesda naplnila a že vydala všechny své hry včas a ve dobré kvalitě. „Myslím, že máme za loňský rok nejvyšší rating ze všech vydavatelů na Metacritic,“ dodal a prohlásil, že stejný cíl si společnost stanovila i letos. „Není to jenom o tom o novinkách hovořit, je to také o dodržení slibů a o tom, dá hráčům to, co chtějí a co očekávají,“ dodal Hines.

Na celý rozhovor se můžete podívat v přiloženém videu. Zazní v něm totiž ještě více detailů, například o výstavách obecně nebo o akce PAX East, z něhož záznam pochází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama