Videa ukazují přeměny vozidel v The Crew 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Videa ukazují přeměny vozidel v The Crew 2

Videa ukazují přeměny vozidel v The Crew 2

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 4. 2018 11:13 12
Reklama

Už letos v létě by se fanoušci závodních her měli dočkat pokračování The Crew od Ubisoftu, hry, která si při svém vydání na samotném konci roku 2014 mnoho chvály nevysloužila, přesto se dočkala dvou rozšíření a našla si dostatečnou fanouškovskou základnu. Druhý díl sází na mnohem divočejší přístup a závody přesouvá i do vzduchu a na vodu.

Abyste mohli kromě pevné země okusit i další živly, implementovali vývojáři do hry mechanismus transformací jednotlivých dopravních prostředků. Z letadla se tak v mžiku můžete přesadit do sedla motocyklu a plynule pokračovat v jízdě a tak dále. Realismus tu nehledejte, hlavním cílem je zábava a adrenalin.

Přepínání je přitom skutečně dílem okamžiku a dle zveřejněných videí od serveru IGN vůbec nezáleží na tom, že s autem spadnete z výšky několika kilometrů. Už tento fakt pravděpodobně odradí příznivce vážnějšího závodění, na ty ale Ubisoft s The Crew 2 evidentně necílí. Je ovšem trochu škoda, že si vývojáři s podobou transformací trochu více nevyhráli a aktuální podoba působí poněkud lacině.

The Crew 2 vychází 29. června na PC, PS4 a Xbox One. Ještě před vydáním proběhne veřejný beta test. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama