Takhle vypadal prototyp God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle vypadal prototyp God of War

Takhle vypadal prototyp God of War

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 4. 2018 09:31
Reklama

Dnešní den je herním svátkem pro majitele konzole PlayStation 4. Na jejich obrazovky konečně dorazil dlouho očekávaný a skvělými hodnoceními ověnčený God of War, titul, okolo nějž se v posledních dvou týdnech točí skoro herní svět. Ještě předtím, než se pustíte do aktuálního Kratova dobrodružství, se ale můžete podívat, jak hra vypadala na samém začátku.

Vývojáři se totiž v živém streamu pochlubili prototypem z roku 2015, na jehož základě byl projekt schválen od Sony. Na první pohled pravděpodobně zaregistrujete odlišnou podobu hlavních protagonistů, na druhou stranu po stránce hratelnosti je demo finální verzi velice blízké. Zajímavým prvkem, který se do konečné podoby hry nakonec nedostal, je runové menu na Kratově sekeře. Video si můžete pustit níže.

Dobrou zprávu máme pro fanoušky herního fotografování. I God of War v budoucím updatu obdrží oblíbený photo mode, který podle prvních informací bude podobně propracovaný, jako tomu bylo v případě loňského Horizonu. I zde budete moci nastavovat takové detaily, jako jsou výrazy v obličejích otce a syna. Termín vydání ale zatím neznáme.

Na internetu se vývojáři podělili ještě s jedním emotivním videem. Tím je reakce Coryho Barloga na první recenze, které se minulý týden po pádu embarga objevily. God of War si v současné době na agregátoru Metacritic drží hodnocení 95 bodů, v naší recenzi obdržel maximální hodnocení. Už hrajete? Dejte nám vědět své první dojmy v diskuzi. Hru si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama