Sony představuje exkluzivní Dog of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony představuje exkluzivní Dog of War

Sony představuje exkluzivní Dog of War

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 4. 2018 16:23 2
Reklama

Dnes dopoledne jste se v mé novince mohli podívat na to, jak vypadal prototyp God of War v roce 2015. Co by se ale stalo, kdyby v Santa Monice špatně pochopili zadání a na prezentaci do Sony přinesli trochu jinou hru?

Na tuto otázku odpovídá video Dog of War, které si můžete pustit níže. V něm se neštasný prezentující dopustí hned nělika chyb. Jednak na takzvaný pitch dorazí pozdě, především ale záměnou dvou písmenek ukazuje úplně jinou hru, než na kterou jsme od E3 2016 náruživě čekali. I tak byste si ale trailer na ní neměli nechat ujít. 

Podobná videa mají v Sony už delší tradici a společnost si poměrně často dělá legraci jak ze sebe, tak i ze své konkurence. Vzpomenout můžeme například na falešného PR manažera Kevina Butlera za éry PlayStation 3 nebo video, kde nás pánové Jošida a Boyes učili, jak lze na PS4 půjčit hru kamarádovi.

God of War je v herním světě v současnosti tématem číslo jedna i my jsme zvědavi na to, jak se hra líbí vám. Podělit se o své dojmy z dosavadního hraní můžete níže v diskuzi. Hru lze zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama