PUBG nabídne možnost výběru mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG nabídne možnost výběru mapy

PUBG nabídne možnost výběru mapy

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

20. 4. 2018 08:10 1
Reklama

Battle Royale hra Playerunknown's Battlegrounds prochází v poslední době opravdu mnoha změnami. Jednak tento trend vývojáři nastolili už od samotného začátku a zároveň určitě nechtějí ztratit tempo s konkurenčním Fortnite, který si pomalu ale jistě podmaňuje celou online herní scénu.

Volání fanoušků bylo konečně vyslyšeno. PUBG konečně přinese možnost VÝBĚRU mapy. Tato do nedávna ještě nemyslitelná výsada byla hráči dožadovaná už od samotného spuštění mapy Miramar do ostrého provozu.

Možnost výběru mapy ještě ve hře není, ale už zanedlouho půjde poprvé do provozu ne testovací server, který je mimochodem přístupný pro všechny hráče vlastníci hru PUBG. Před každou hrou si tedy už za několik týdnů budete moct vybrat, napříč dobrodružství m které mapy se vydáte. Pokud je vám to jedno a rádi se necháte překvapit, samozřejmě nebude chybět ani možnost náhodného výběru.

Možnost výběru mapy přichází v ten pravý čas, neboť v rozmezí několika měsíců by se do ostrého provozu měla přidat i mapa (s prozatímním) názvem Codename: Savage situovaná do asijského prostředí a s hned dvakrát tak menší rozlohou.

Jediným zádrhelem těchto změn může být fakt, že mapa Miramar není nikterak oblíbená a mohlo by se stát, že čekací doba na nalezení hry může být zdlouhavá. Podle průzkumu a statistik u hráčů totiž jasně - a nutno říct i zaslouženě - dominuje původní mapa Erangel. Třeba ale kartami oblíbenosti zamíchá právě blížící se mapa Savage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama