For Honor přidal nový tréninkový mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor přidal nový tréninkový mód

For Honor přidal nový tréninkový mód

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

20. 4. 2018 08:36 2
Reklama

For Honor přichází s užitečnou novinkou. Ta tedy není úplně pro všechny, ale pokud patříte mezi ty, které hra baví, ale neovládají všechny schopnosti, a jak se říká, dostávají na frak nebo jste si jí prostě ještě nepořídli. Teď máte možnost proniknout do tajů hry díky zbrusu novému tréninkovému módu, který vám celý proces řádně usnadní.

Vývojáři z Ubisoftu se nechali slyšet, že nový mód zacílí na nové i stávající hráče. Ačkoliv je ovládání hry dobře optimalizované a v celku jednoduché, osvojit si alespoň pár hrdinů a obstát v duelu proti ostatním hráčům není jen tak.

Nový tréninkový mód má co nabídnout. Na výběr je hned ze čtyř typů tréninků. První typ nabídne něco jako knihovnu, který obsahuje veškerá tréninková videa s podrobnými popisy. Pak základní trénink pro úplně nové hráče, který jste mimochodem všichni absolvovali při prvním spuštění hry. Po absolvování základního tréninku je možnost i toho pokročilejšího, kde se naučíte vytříbenější a složitější finty jako parry, komba atd.

Posledním krokem vaší poutí napříč tréninkem bude Aréna, kde si můžete vyzkoušet všechny nově naučené věci za jakéhokoliv bojovníka. Výhodou je, že si v rámci propracovaného nastavení můžete měnit, co váš soupeř bude umět, jaká komba bude používat nebo kolik životů bude mít.

Tak vzhůru na bojiště. Hra For Honor je dostupná pro PC, PS4 a Xbox One. Zakoupit si jí můžete v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama