Využijte pozvání na předváděčku Labo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Využijte pozvání na předváděčku Labo

Využijte pozvání na předváděčku Labo

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

19. 4. 2018 16:06 2
Reklama

Vydání bláznivě geniální (nebo snad geniálně bláznivé?) a hravé kartonové stavebnice od Nintenda nazvané Labo se velmi přiblížilo, a to tak, že čekání na něj bude trvat jen týden. Nintendo Labo totiž bude v českých obchodech k dostání již 27. dubna.

Hned na den následující, tedy 28. dubna, chystá v Praze ConQuest, výhradní distributor Nintedna v ČR, speciální událost nazvanou Nintendo Labo Launch Event, na níž si budou moci zájemci tuto unikátní stavebnici osahat na vlastní ruce a vyzkoušet si svou zručnost a šikovnost při stavbě jednotlivých výtvorů. Na tuto událost jsou, jak jinak, srdečně zváni odvážní hračičkové a zvědavci z řad veřejnosti, a to hlavně v doprovodu dětí (ideálně starších sedmi let), které by si měly s touto hravou stavebnici užít nejvíce legrace.

Zmíněná událost se bude konat v pražském Creative World (Přívozní 3, Praha – Holešovice) a kapacita návštěvníků bohužel nepřekvapivě není neomezená. Z tohoto důvodu je potřeba se na Launch Event nejdříve registrovat prostřednictvím tohoto registračního formuláře a doufat, že budete mezi několika desítkami vybraných šťastlivců, kteří budou organizátory následně kontaktováni na email s pozvánkou a bližšími informacemi.

Více o kreativním Nintendo Labo si můžete přečíst i na jeho nově spuštěných oficiálních webovkách a nezapomeňte omrknout ani tři níže přiložené hravé trailery lokalizované do češtiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama