Přilejte olej do diskuze hPodu #635
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přilejte olej do diskuze hPodu #635

Přilejte olej do diskuze hPodu #635

David Plecháček

David Plecháček

19. 4. 2018 09:23 7
Reklama

Ach jo, už je zase téměř poledne, jen pár hodin na to, abyste vznesli své námitky k hostům a k tématům dnešního podcastu, který vyjde – jako obvykle – zítra v osm hodin. Ale to nevadí. Rychlost vyhrává. Budete-li dostatečně rychlí, jistě nám stačíte položit vaše dotazy nebo přijdete s připomínkami. Nebo se na tomto místě pouze dozvíte, o čem bude tentokrát řeč.

Do naší hi-tech vybavené redakce tentokráte zcela jistě dorazí Adam, a můžeme si hodit korunou, jestli dorazí i Jarda a Tadeáš. Každopádně Adam jakožto správný Ostrovan zcela jistě rozumí fotbalu, a tak bude mít co říct k tomu, že Konami přišlo o licenci Ligy mistrů ve fotbalové sérii PES. Pavel, jakožto správný PCčkář, by mohl přijít s heretickou myšlenkou Call of Duty bez kampaně, ale s battle royale režimem. A navíc se v podobném duchu začíná hovořit o Battlefieldu. No a já v roli rozeného konzolisty se s ostatními pustím do křížku na téma God of War. Ještě jednou, naposledy.

Naší plamennou diskuzi si budete moci poslechnout zítra v osm hodin večer. Pokud ale chcete přilít olej do ohně, můžete využít zdejší diskuze nebo mailu podcast@hrej.cz, tam prosím nezapomeňte uvést předmět DOTAZ. Budeme čekat na vaše podněty a věříme, že nás nezklamete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama