Max & Maya bude poťouchlé kočičí RPG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Max & Maya bude poťouchlé kočičí RPG

Max & Maya bude poťouchlé kočičí RPG

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

19. 4. 2018 13:25 7
Reklama

Máte rádi kočky? To je hloupá otázka, samozřejmě že máte rádi kočky, ty má přece rád každý. Zajímat by vás tím pádem bez pochyb měl nově oznámený indie titul, který si bere za cíl být realistickým simulátorem života jednoho obyčejného alfa kocoura. Budete v něm tak samozřejmě pít z kaluží, pochutnávat si na blivajzech z popelnice, hodně mňoukat, dávat si často šlofíka, bojovat se psy a krysami... a taky lidmi přeměněnými v zombíky. Tak dobře, úplně realistický simulátor to nakonec přece jen nebude.

Max & Maya bude ve skutečnosti naopak simulátorem, který sebe ani vás nebere moc vážně a jeho tvůrci se na Steam fórech pochlubili nečekanými inspiračními zdroji, jako je kupříkladu Goat Simulator nebo Postal. Tvůrci slibují, že jejich hra bude sice odlehčená, ale jako každé správné RPG bude obsahovat možnost vyšperkovat si vzhled své kočičky, systém skillů, různorodou herní náplň, hutnou příběhovou linii plnou podivných zvratů, plnění questů a velký detailní svět plný nástrah.

Zajímavě také zní plánovaný systém takzvané mňau-magie založené na hlasově ovládaném mrskání kouzel. Součástí hratelnosti by měla být také možnost založit si svůj vlastní rod a pečovat o něj, vytrénovat si svou malou kočičí armádu a postavit pevnost z kartónových krabic. A platidlem v tomto obskurním světě budou blechy, jak jinak. Více se o hře Max and Maya: Cat Simulator můžete dočíst na její stránce na Steamu.

Zní to všechno až moc dokonale, aby to byla pravda? Je, akorát by hra nejdřív ráda uspěla v kampani na Kickstarteru, v níž žádá milovníky koček o finanční podrbání. Základní požadovanou částkou je 75 000 dolarů a do konce kampaně stále zbývá 43 dní. Takže máte pořád dost času pustit chlup, nebo alespoň držet Maxovi a Maye packy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama