Croteam chystá nový díl série Serious Sam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Croteam chystá nový díl série Serious Sam

Croteam chystá nový díl série Serious Sam

David Plecháček

David Plecháček

19. 4. 2018 10:30 9
Reklama

Nevíme toho moc, ale víme alespoň něco. Toto rčení by se dalo aplikovat snad na každou hru oznámenou před veletrhem E3. Vývojářská studia nás ráda lákají, ale nerada nám něco sdělují. Croteam si to hlavní nechává do Kalifornie, jen tak mezi řečí zmínil, že vydá Serious Sam 4.

Vývojáři přímo přiznávají, že k úplnému odhalení dojde právě na výstavě E3 v rámci konference Devolver Digital. Uvidíme, zda bude tak ztřeštěná, jako loni. Každopádně se můžete pod touto novinkou podívat na krátký teaser, který nás má na Serious Sam 4: Planet Baddas nalákat. Už teď si ale můžete hru přidal do wishlistu na Steamu a získávat tak ty nejnovější zdroje přímo od zdroje. Nebo od nás – to je podle nás lepší.

Poslední díl, Serious Sam 3: BFE, vyšel už v roce 2011. Po světě sbíral průměrná hodnocení. Historie se ale táhne až do roku 2001, kdy vyšel první díl s podtitulem The First Encounter. Od té doby se objevilo několik spin-offů i VR hříček, na právoplatné pokračování jsme však čekali dlouhých sedm let. Uvidíme, na jakých platformách se vůbec objeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama