God of War má svou "hru" pro Android a iOS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War má svou "hru" pro Android a iOS

God of War má svou "hru" pro Android a iOS

David Plecháček

David Plecháček

18. 4. 2018 09:45
Reklama

Pokud dnes zamíříte na Google Play nebo App Store, naleznete na nich hru God of War. Ne, nespletli jsme se. Novinka God of War: Mimir's Vision je produktem společnosti PlayStation Mobile Inc., a obchody ji řadí mezi simulátory. Řekněme, že to s tou hrou není tak slavné, jak to vypadá, ale pokud vás zajímá nové God of War, mělo by vás zajímat i Mimir's Vision.

Nebude žádným překvapením, že i v osazenstvu PS4 verze hry má Mimir své platné místo. Podle novinky je nejstarším člověkem v Midgardu, stejně tak i nejmoudřejším z nich. Santa Monica si ale Mimira (známého též jako Mímiho) upravila ku obrazu svému, budete-li totiž pátrat na internetu, dozvíte se, že se jedná o vodního boha patřícího k Ásům. Údajně měl střežit podzemní pramen moudrosti u kořenů Yggdrasilu, stromu života. Měl co do činění i se samotným Ódinem, s nímž vyměnil své oko za napití z pramene.

Právě Mimir's Vision tak do jisté míry čerpá z pověstné moudrosti. Hra, nebo spíše aplikace, chcete-li, slouží jako takový průvodce po světě God of War. Díky ní můžete prozkoumat celou mapuGod of War, z níž se dozvíte i spoustu dodatečných informací o lokacích, po nichž se budete pohybovat. Kromě jiného novinka využívá i rozšířenou realitu, tzv. AR.

Mimir's Vision je kompletně zdarma a z vašeho zařízení si uzme celých 400 Mb. Možná, že vás donutí navštívit i lokace, které byste jinak vzhledem k semi open-world struktuře hry třeba i vynechali. Verzi pro Android si můžete stáhnout zde, pro iOS pod tímto odkazem. A nezapomeňte na God of War jako takové. Po světě sbírá absolutní hodnocení a to samé si odneslo i od nás. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz. Do vydání zbývají už pouhé hodiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama