AI od Ubi naznačuje vývoj Watch Dogs 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AI od Ubi naznačuje vývoj Watch Dogs 3

AI od Ubi naznačuje vývoj Watch Dogs 3

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 4. 2018 14:10 7
Reklama

Nejrůznější AI asistenti nejsou ničím novým. V našich telefonech se dávno uhnízdila Siri, Cortana, Bixby, známe Alexu a další. A možná si vzpomenete, že i Ubisoft má jednu takovou nápomocnou umělou inteligenci. Jmenuje se Sam (a teď nemáme na mysli onen srdceryvný film se Seanem Pennem) a dost možná prozradil vývoj Watch Dogs 3.

Sam má uživatelům pomáhat s pořízenými hrami. V tuto chvíli je dostupný pouze v Kanadě. Program vstoupil v lednu do bety a od té doby se o něm prakticky nehovořilo, až dosud. Zvídaví fanoušci totiž Samovi položili otázku na Watch Dogs 3 a dočkali se překvapivé odpovědi: „Watch Dogs 3 ještě nejsou hotovi, ale poslední ranný build, který jsem zkoušel, vypadá velmi dobře. Vývojářský tým dělá zázraky! Nemohu se dočkat, až si to taky zkusíš.“

Není to navíc jediný náznak, který na další pokračování hackerské městské akce ukazuje. Na apríla si uživatelé služby Uplay mohli vyzkoušet tématický hackovací interface Dedsecu, na oficiálním Twitteru značky se zas objevil kryptický vzkaz „This is everything“, pravděpodobná reference na slogan „Everything is connected“, který je se sérií spojený.

Je pravděpodobné, že by se letos mohla zopakovat předloňská situace, kdy byl druhý díl odhalen ještě před E3, kde byla následně hra oficiálně představena a na podzim následně vyšla. Watch Dogs by tak nyní mohl začít střídat značky Watch Dogs a Assassin’s Creed s ročními odstupy. Uvidíme, zda nás firma v následujících týdnech překvapí.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama