THQ Nordic dá místo E3 přednost fotbalu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ Nordic dá místo E3 přednost fotbalu

THQ Nordic dá místo E3 přednost fotbalu

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

16. 4. 2018 17:57 1
Reklama

E3 je bezesporu jednou z největších a nejvíc sledovaných herních událostí. Každoročně na začátku léta se oči i uši všech herních fanoušků upnou na prezentace nabité novinkami a updaty z celého spektra videoherního průmyslu. Pro ty, kteří letos doufali v oznámení novinek od studia THQ Nordic, máme pro ročník 2018 špatné zprávy. Zástupci studia se totiž vyjádřili, že letos E3 vynechají a místo toho si raději vychutnají přenosy ze světového poháru FIFA společně s ledově vychlazeným pivem.

THQ Nordic rozhodně netrpí nedostatkem informací, které by jejich fanoušky mohly zajímat. Mnozí z nich doufali, že se dozví něco nového o hrách Darksiders 3, Fade to Silence nebo Biomutant. Bohužel je nyní jisté, že si na to všechno budeme muset počkat až na sprnový Gamescom.

“S velkou lítostí oznamujeme, že nedokážeme minout jediný moment z této skvělé sportovní události. Jsme nuceni setrvat na zahrádkách vídeňských hospod, sfouknout pár pivních pěn, sledovat fotbal a jednu či dvě dobré tiskové konference z E3 na Twitchi místo toho, abychom to rozjeli my sami… Těšíme se na prezentaci všech našich chystaných her, jako Darksiders 3, Biomutant, Fade to Silence, Wreckfest a dalších, zatím neoznámených, na Gamescomu v Kolíně a krátce poté na PAX East v Seattlu.”

Netrpělivé fanoušky takové oznámení jistě příliš nepotěší. Doufejme, že vzhledem k pauze si pro nás na další herní konference THQ přichystá něco navíc. My každopádně E3 sledovat budeme. Jak jste na tom vy? Dáte přednost fotbalu, nebo hrám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama