OWL: Až sedm zápasů rozhodlo prodloužení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka OWL: Až sedm zápasů rozhodlo prodloužení

OWL: Až sedm zápasů rozhodlo prodloužení

David Plecháček

David Plecháček

16. 4. 2018 09:47
Reklama

Jestli je někdo smolař třetí Stage v Overwatch League, jsou to hráči Houstonu. Outlaws své kvality prokázali už během první části, kdy se probojovali do bojů o prémii, ale od té doby není jejich forma stabilní. Každopádně se jedná o tým, který dokáže zavařit i těm nejlepším. I o tom je dnešní souhrn z Overwatch League.

Houston se totiž v minitabulce Stage 3 drží na třetím místě od konce, horší už je jen Florida a draci ze Šanghaje, kteří se svého vítězství snad nedočkají. Nechybělo moc, a Outlaws mohli být někde úplně jinde – jmenovitě na děleném druhém místě. Tři ze dosavadních zápasů rozhodovalo prodloužení. Jen jednou v něm byl Houston vítězný. Jen první zápas se zatím stoprocentním Bostonem byl jednoznačný.

S odřenýma ušima si svá vítězství odváží jak Philadelphia Fusion, tak New York Excelsior. Dosavadní lídr tabulky ale už není ve Stage 3 stoprocentní, první prohru mu uštědřil již zmíněný Boston. V prodloužení, jak jinak. Do prodloužení ale Boston dotáhl i svůj druhý zápas týdne, překvapivě hrozilo zaváhání i s Floridou Mayhem. Uprising ale krizovou situaci ustáli a dál vedou již zmíněnou minitabulku, derou se ale nahoru i v tabulce celkové.

Stoprocentní ve Stage 3 zůstávají i hráči LA Valiant. Po předchozích dvou výhrách suverénně přehráli San Francisco 4:0 a následně pokořili i Dallas Fuel. S jednou jedinou prohrou živí své naděje na čtyřčlenné play off i Philadelphia. Ta, kromě zmíněného zápasu s Houstonem, přehrála i London Spitfire. To je ostatně další celek, který zatím zůstává za očekáváním.

Se stejným bodovým ziskem jako Outlaws se krčí pouze před Floridou a Šanghají. A o skóre před Outlaws. I přes jediné vítězství z posledních čtyř zápasů ale zůstává London Spitfire na děleném druhém místě tabulky celé ligy. O to se dělí celkem čtyři týmy – Londýn, Boston, Philadelphia a Seoul Dynasty. O výhru pozadu je LA Valiant, v závěsu se stále drží Houston a LA Gladiators. Ti si v posledním kole vyšlápli na Dynasty a jednoznačně přehráli jediný čínský tým soutěže. Gladiators se tak drží ve hře o finanční prémii ze Stage 3. Ta je ale ještě daleko...

Overwatch League (třetí část, druhý týden)

(divize/výhry/prohry)

1.   New York Excelsior: ATL - 21:3
2.   London Spitfire: ATL - 16:8
3.   Seoul Dynasty: PAC - 16:8
4.   Boston Uprising: ATL - 16:8
5.   Philadelphia Fusion: ATL - 16:8
6.   Los Angeles Valiant: PAC - 15:9
7.   Houston Outlaws: ATL - 13:11
8.   Los Angeles Gladiators: PAC - 13:11
9.   San Francisco Shock: PAC - 8:16
10.  Dallas Fuel: PAC - 6:18
11. Florida Mayhem: PAC - 4:20 
12.  Shanghai Dragons: PAC - 0:24

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama