Další šance vyzkoušet novou mapu v PUBG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další šance vyzkoušet novou mapu v PUBG

Další šance vyzkoušet novou mapu v PUBG

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

16. 4. 2018 11:15 1
Reklama

Je tady další kolo testování nové mapy populární battle royale hry PlayerUnknown's Battleground s krycím jménem "Savage". Stejně jako první testovací várka i tentokrát bude mapa přístupná pouze pro určitý okruh hráčů.

To však neznamená, že byste to nemohli být právě vy. Pokud vlastníte hru PUBG na PC, stačí se přes tento odkaz přihlásit a synchronizovat s vašim Steam účtem, načež vám bude zdarma poskytnout klíč na testovací kopii hry. Doporučuji si ale pospíšit neboť počet klíčů není neomezený, a jakmile vývojáři dosáhnou požadovaného počtu testerů, bude pozdě.

Server pak bude přístupný od dnešní do čtvrteční noci. Jestli vám tohle zrovna nevychází, tak se bát nemusíte. Vývojáři z PUBG totiž plánují ještě několik testů a celou mapu hodlají vyladit přesně podle přání, připomínek a rad hráčů. Ostré spuštění mapy do provozu má přijít až někdy kolem prázdnin.

Mapa s prozatímním názvem "Codename: Savage" je od předchozích dvou map Erangel a Miramar poloviční a slibuje tedy ještě větší dávku adrenalinu a celkové zrychlení hry. Podle dosavadních reakcí a i mých prvních dojmů je to vážně trefa do černého a tak trochu ohraný požitek ze hry zase nabral čerstvý vzduch. O povedeném tropickém prostředí z Asie ani nemluvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama