Denuvo ochránilo Far Cry 5 přesně 19 dní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Denuvo ochránilo Far Cry 5 přesně 19 dní

Denuvo ochránilo Far Cry 5 přesně 19 dní

David Plecháček

David Plecháček

16. 4. 2018 15:30 24
Reklama

Far Cry nově ovlivňuje můj život více, než by bylo zdrávo. Co bych vám povídal. Pořídil jsem si brýle á la Joseph Seed, z našeho psa je Boomer, co aportuje samopal, a to jsem ani letošní novinku nehrál. Však ono na ní dojde. Někteří jsou ale evidentně větší nedočkavci, jelikož chtějí hrát za každou cenu. I za cenu toho, že za hru nezaplatí.

Far Cry 5 je po vzoru dalších her chráněno technologií Denuvo. Víme, že její úspěšnost kolísá titul od titulu. Pokud hovoříme o Ubisoftu, ten naposledy bodoval s Assassin's Creed Origins, když jej kromě Denuva chránila i ochrana VMProtect. Ani ta však nevydržela nekonečně dlouho. Far Cry ale těží z nově nabytých poznatků. Z toho bychom mohli usuzovat, že vydrží déle.

Ne, nevydrží. Opět se ukazuje, že piráti jsou vždy o krok napřed a že prolomit software je snazší, než jej zabezpečit. Trvalo to přesně 19 dní, než se skupině CPY podařilo prolomit Denuvo u Far Cry 5. Někteří mohou namítnout, že tento výsledek není špatný, vzhledem k tomu, že se ale jedná o novou generaci Denuva, není výsledek ani nijak ohromující.

Ubisoft ale ani tak nemusí příliš zoufat. Far Cry 5 po světě i tak zaznamenává solidní úspěch a drží se na špici prodejnosti. Uvidíme, jestli jej z ní dokáže sesadit PS4 exkluzivní God of War. My jen připomeneme, že nám se Far Cry tolik do vkusu netrefilo. I přes to, že se jedná o kvalitní hru, jej tíží mnohé nelogičnosti a ubíjející repetitivnost. Recenzi si můžete připomenout zde, hru pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama