Agony si hráči užijí i bez cenzury
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agony si hráči užijí i bez cenzury

Agony si hráči užijí i bez cenzury

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

16. 4. 2018 16:42 2
Reklama

Polské studio Madmind se ani trochu nebojí kontroverze. V chystané hře Agony se nám to chystají náležitě dokázat. Akční survival, ve kterém se vžijete do role duše v samotném pekle, slibuje z prozatím prezentovaných ukázek zážitek vstutku intenzivní. Hra kvůli podmínkám pro vydání na konzolích musela projít jistým druhem cenzury.

Brutální násilí, nahota… prostě vše, co by takovým pláním pekelným mohlo být vlastní, muselo být přizpůsobeno, aby hra obdržela rating M (Mature). Zdá se však, že hráči na PC si budou moci užít o něco víc toho, co hru původně řadilo do ratingu AO, tedy Adults-Only.

Madmind Studios se nechali slyšet, že pro PC verzi chystají možnost obsah, který pro konzole nemůže být zveřejněn, zpřístupnit formou Patche. “Chtěli bychom porvrdit, že chystáme, speciální, volitelný patch pro PC, který odstraní zmíněnou cenzuru. Velice rádi bychom něco podobného udělali i pro konzole, ale z technického a právního pohledu na věc to prostě není možné. S tímto vědomím jsme se rozhodli backerům, kteří si pořídili konzolovou verzi Agony umožnit konverzi na PC verzi. Detaily o tom, jak tato akce proběhne budou již brzy k dispozici v dalším Kickstarter updatu." Tak znělo vyjádření samotných vývojářů.

Dále bylo uvedeno, že necenzurovaná verze hry bude podstatně "hutnější", než to, co zatím bylo k vidění z trailerů a hratelných ukázek. Nutno podotknout, že hra sama o sobě vypadá jako velmi intenzivní náhled do končin, kterým by se nejedna duše na cestě k věčnosti vyhnula minimálně s velkým nadšením a širokým obloukem.

Agony na Kickstarteru zaznameala úspěch. S vybranou částkou přesahující 182 000$ se dostali zhruba na trojnásobek plánovaného cíle. Původně jsme se jejího vydání měli dočkat na konci března letošního roku, z blíže nespecifikovaných důvodů byla však odložena na prozatím neznámé datum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama