Warcraft 3 obdržel nový patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warcraft 3 obdržel nový patch

Warcraft 3 obdržel nový patch

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

13. 4. 2018 17:16
Reklama

Je tomu již 16 let od vydání dnes legendární strategie Warcraft 3. Titul, který ve své době nabídl hráčům kompletní český dabing, skvěle vyváženou RTS hratelnost okořeněnou hrdiny s unikátními vlastnostmi a mimo jiné ve velké míře napomohl vzniknout MOBA hrám, obdržel včera další patch. Zdá se vám, že jste se vrátili v čase o 10 let zpět? Ne, je opravdu rok 2018. A žádné omamné ani psychotropní látky nedaly vzniknout této novince. Blizzard vážně i po tak dlouhé době věnuje péči svým hrám a update vydal.

Jednou z největších novinek je bezesporu podpora rozlišení pro širokoúhlé monitory. Věc, na kterou jistě oddaní hráči čekali jako na spasení. Dosud byla tato možnost k dispozici pouze formou fanouškovských modů, které ale bohužel dokázaly pouze původní rozlišení upscalovat do wide-screenu, což ve výsledku oku příliš nelahodilo.

Update dále navyšuje velikost lobby až pro 24 hráčů a balancuje velké množství herních mechanik. Další důležitou zprávou je, že se jedná o poslední patch, který bude podporovat Windows XP. Ruku v ruce s touto informací se samozřejmě nabízí i možnost, že se v Blizzardu chystá pro hru něco víc, než jen patche. Velmi příjemnou zprávou pro fanoušky by byla remasterovaná verze třetího Warcraftu. Božskou manou pro uši hráče by samozřejmě byl čtvrtý díl, ale tak daleko se spekulacemi zacházet nechceme.

Velmi příjemnou záležitostí je již to, že i po šestnácti letech se vývojáři o titul starají takovou měrou. Wide-screen verze hry má, vzhledem k nepopiratelným kvalitám hry, velkou šanci oslovit i hráče, kteří si původní verzi vzhledem k věku zatím nevyzkoušeli. Jak mi jistě pamětníci série dají za pravdu, třetí Warcraft byl v mnohých ohledech přelomový. Kompletní výčet novinek ve vydaném patchi najdete zde. Hru i s datadisky můžete stále zakoupit na e-shopu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama