Souls-like hra Sinner vyjde i na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Souls-like hra Sinner vyjde i na Switch

Souls-like hra Sinner vyjde i na Switch

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

13. 4. 2018 19:39
Reklama

Dark Souls a Shadow of the Colossus v jednom. To vše v tak trochu anime stylizované grafice. Hodili byste za takovou hru svou poslední minci do studny přání? Vývojáři z Dark Star Game Studios se hodem mincí nezdržovali a rovnou se pustili do její realizace. Výsledek jejich snažení nese název Sinner: Sacrifice for Redemption. Přibližně na podzim tohoto roku bychom se výsledků jejich snažení měli dočkat. Jak nové zprávy prozrazují, kromě verzí pro PS4, Xbox One a PC se pracuje i na verzi pro Nintendo Switch.

Dark Star Game Studios nejsou žádní zelenáči. Studio jako takové za sebou zatím žádnou stopu nezanechalo, jeho členové jsou však lidé z firem jako Ubisoft, Blizzard nebo Konami. Už to by mohlo minimálně naznačit, že Sinner nebude jen tak nějakou další souls-like záležitostí. Příběh hlavního hrdiny Adama a jeho cesty za spásou skrze sedm bossů, představujících sedm smrtelných hříchů a osmého, o kterém zatím nic nevíme (což je jen dobře) se podle ukázek jeví jako příjemně temný zážitek, ne však tak temný jako například samotné Dark Souls, alespoň co do vizuální stránky. Sytější barevná paleta, stylizace inspirovaná anime, hlavní hrdina v poměru s bossy alespoň v trailerech působící jako sběratelská figurka, která se z poličky sběratele vydala na dlouhou cestu jeho temnou noční můrou, či posledním zážitkem z oblíbené herní série.

Samotným bossům anime stylizace sluší, stejně jako prostředí. Herní mechanika souls-like her bude lehce okořeněná tím, že na začátku každého souboje bude hráč nucen obětovat jeden z atributů Adama, aby mohl mít možnost daného bosse pokořit. Pokud vaše postava padne, s další inkarnací budete moci přijmout její atributy, abyste záhy mohli opět obětovat nějaký svůj, což jistým stylem obohacuje hratelnost velice zajímavým směrem.

Jednotlivé bossy bude také možné vyzvat k boji v libovolném pořadí. To přináší do hry velmi příjemnou variabilitu. Na každého totiž bude tak, jak jsme na to zvyklí, platit něco trochu jiného, bude tak pouze na hráči, jak své možnosti rozloží, obětuje a využije.

Cena byla stanovená na 18,99$. Přesné datum vydání prozatím neznáme, jakmile ho však vývojáři potvrdí, budeme vás co nejdříve informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama