Zapojte se do diskuze k hPodu #634
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze k hPodu #634

Zapojte se do diskuze k hPodu #634

David Plecháček

David Plecháček

12. 4. 2018 07:23 4
Reklama

Týden se s týdnem sešel a my se opět sejdeme v našem kamrlíku u mikrofonu, abychom s vámi sdíleli naše radosti a strasti z minulých dnů, týdnů a možná i měsíců. Tentokrát se vám Praha ozve v trojici nebo čtveřici, to totiž záleží na tom, jestli se Pavel úspěšně vrátí ze své napínavé výpravy do Varšavy.

Pokud ano, jistě nám o výletu něco poví. Výstup z akce si můžete od včerejšího poledne přečíst i u nás na Hrej v článku Level Up, nás by ale jistě zajímali i okolnosti, po kterých se Pavel na místě zdržel déle, než by on sám chtěl. Ale i kdyby to nezvládl a sotva se dokodrcal domů (natož do redakce), o témata nebude nouze.

Budeme se totiž bavit o God of War. Ano, i bez Pavla by to šlo, ale tuto debatu bychom si zopakovali i o týden později. Pokud sledujete náš Instagram, víte, že včera dorazil presskit, z něhož mladší část redakce zkonfiskovala disk a sama se pustila do hraní. Možná bychom se mohli podívat na některé novinky z minulého týdne, ať už jde o klinickou smrt LawBreakers a nový projekt autorů, nebo o nalezenou chuť teď a tady hrát chystané Walking Dead.

Především ale přivítáme vzácného hosta. Ne, není jím Tadeáš (promiň, kamaráde), který na natáčení taktéž dorazí, ale vám jenom prozradíme, že se jedná o člověka souvisejícího s odpoledním Hrajte s námi. Lost Hero je totiž český projekt, a kromě tradiční hodinové ukázky si o vývoji takové hry popovídáme i v podcastu. Akční RPG silně motivované Dark Souls tu totiž nevzniká každý den.

Pokud nám chcete položit dotazy, můžete je psát níže do diskuze nebo na mail podcast@hrej.cz, do předmětu nezapomeňte uvést heslo Dotaz. Času je ale málo – od šesti si totiž dáme Until Dawn. Buďte u toho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama