Hines možná propálil existenci Dooma 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hines možná propálil existenci Dooma 2

Hines možná propálil existenci Dooma 2

David Plecháček

David Plecháček

12. 4. 2018 11:19 14
Reklama

Oznámení zatím posledního Dooma vyvolalo vlnu nadšení, ale taktéž obav, zda se návrat jedné z klasik devadesátých let povede. Povedl se, a tak věříme, že by se oznámení pokračování obešlo bez této skepse. Tak si to vyzkoušíme. Je totiž dost možné, že Pete Hines z Bethesdy existenci pokračování potvrdil. Povede se?

Definitivní rozuzlení hádanky přijde až na letošním veletrhu E3 v Los Angeles, konkrétně na jedné z tiskových konferencích. Po vzoru předešlých let na nich nebude chybět ani Bethesda, která tradičně má pár es v rukávu. O nich Pete Hines nemluvil, za to mluvil o E3 obecně. Jak ale víme, šéf marketingu neříká příliš věcí nazdařbůh. Naopak – to, co řekne, má do poslední slůvka promyšlené.

V rozhovoru pro PowerUp Gaming Hines pronesl: „Nemůžu vám ani naznačit, co na E3 představí a kdy tyto hry vyjdou. Ale řekl bych, že máme spoustu nových věcí, o nichž bude řeč,“ pronesl. A teď čtěte pozorně: „Ať už si to lidé uvědomují nebo ne, E3 je pro nás peklo na zemi. Jsme uprostřed plánování všech prací a obsahu, ale i tak se těším,“ řekl.

Peklo na zemi, v originále Hell on Earth. Právě to je podtitul druhého dílu ze série Doom od idSoftware, který vyšel v roce 1995. Novináři i zanícená komunita proto věří, že Doom 2 je skutečností a že k odhalení dojde právě ve slunné Kalifornii. My bychom se nedivili, a hlavně bychom si to všichni přáli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama