GR:W o víkendu spolu s Fisherem zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GR:W o víkendu spolu s Fisherem zdarma

GR:W o víkendu spolu s Fisherem zdarma

David Plecháček

David Plecháček

11. 4. 2018 12:42 1
Reklama

Pokud si chcete zahrát hru se Samem Fisherem, stačí počkat do víkendu. Pak nemusíte utratit ani korunu a můžete si alespoň na chvíli připomenout, jak by bylo nové Splinter Cell super. Možná. Ubisoft, víme, jak se věci mají. Každopádně bude o víkendu zdarma Ghost Recon Wildlands. A spolu s nimi i mise se známým agentem v hlavní roli.

Akce potrvá už od zítřejšího rána až do časného rána 16. dubna. Během celé této doby dostanete přístup ke kompletní hře Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands z loňského jara. Příjemným překvapení je právě i přítomnost speciální mise, která je součástí druhé sezóny. Ubisoft si ji tak nešetří jen pro hráče, kteří se posléze rozhodnou upgradovat na plnou hru (byť se slevou), ale dává ji k dispozici úplně každému.

Pokud vás právě Sam Fisher láká, potkáte ho na misi v La Cruz. Spolu s ním bude vaším úkolem infiltrovat nepřátelskou základnu. Odměnou vám bude ikonické noční vidění speciálně po vzoru Splinter Cell spolu s dalšími drobnostmi. Akce se týká všech tří platforem, čili PlayStationu 4, Xboxu One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama