Hráči s PS+ mohou využít slevy na Spotify
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči s PS+ mohou využít slevy na Spotify

Hráči s PS+ mohou využít slevy na Spotify

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

11. 4. 2018 08:00 3
Reklama

Pokud se už nějakou dobu poohlížíte za předplatným Spotify Premium a zároveň jste členem PlayStation Plus, nyní máte možnost na předplatné populární hudební platformy získat 10% slevu. Není to sice nic závratného, ale darovanému koni se na zuby nehledí.

Jediné, co pro to musíte udělat, je stáhnout si z PS Storu Spotify aplikaci, zaregistrovat si službu Premium a desetiprocentní sleva se vám započítá automaticky a při každé další platbě. Sleva se však vztahuje pouze na konzoli PlayStation 4, pakliže tedy jste majitelem PS 3 nebo Vita, máte bohužel smůlu.

Aplikace Spotify má kromě nekonečného repertoáru a opravdu pestré nabídky i další výhody. Třebaže jí můžete mít puštěnou v pozadí a v poklidu se tak věnovat zabíjení nepřátel, závodění a jiným herním aktivitám za doprovodu vaší oblíbené hudby.

Nabídka vyprší 10. října letošního roku. Sleva 10% se vztahuje na pravidelné měsíční poplatky za probíhající předplatné služby Spotify Premium po dobu, po kterou hráči zůstanou aktivními členy služby PlayStation Plus. Pokud ještě nejste majiteli PS Plus, můžete si ho zakoupit z obchodu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama