Shadow of War opouští lootboxy a Market
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of War opouští lootboxy a Market

Shadow of War opouští lootboxy a Market

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 4. 2018 10:03 11
Reklama

Pokud bychom měli zmínit jednu kontroverzi, která koncem loňského roku hýbala herním světem, pak se jednoznačně jedná o lootboxy. Vlnu nevole vzbudily hlavně tituly od EA se Star Wars Battlefront II v čele, zapomínat bychom ale neměli ani na Middle-earth: Shadow of War, v níž se tento mechanismus také objevil. Vývojáři však nyní oznamují, že jej ze hry odstraní.

V aktuální tiskové zprávě studio Monolith děkuje komunitě za kontinuální zpětnou vazbu, kterou od podzimního vydání dostává. Na základě ní se v příštích měsících hra dočká několika bezplatných updatů, jež mají co nejvíce vylepšit herní zážitek.

Vývojáři si dle vlastních slov uvědomili, že naprosto klíčový prvek hry, tedy systém Nemesis, díky němuž si budujete svou armádu a také vztahy a rivalitu s nepřátelskými skřety, může značně utrpět tím, pokud si nové spolubojovníky prostě koupíte. Hráči tak přicházejí o celou řadu menších příběhů a konfrontací. A i když možnost nákupu nevyužijete, její prostá přítomnost poškozuje ponoření do hry. Proto ze hry odstraní zlato, lootboxy a celý Market. Hráči budou mít čas utratit již pořízené zlato, pokud tak do určitého termínu neučiní, bude automaticky směněno za náhodné předměty. Možnost nákupu zlata za reálné peníze zmizí 8. května, jeho využití pak bude ukončeno 17. června letošního roku.

Mimo to dojde i k úpravě kampaně, konkrétně v sekci Shadow Wars, kde bráníte své pevnosti proti Sauronově armádě. Mírně repetitivní hratelnost opakovaných obléhání bude okořeněna novými příběhovými prvky a upravena pro plynulejší a celistvější herní zážitek. V budoucnu se dočkáme i nových prvků v Nemesis systému, herních skinů, nových skillů, novinek v systému vybavení a tak dále. O tyto změny se vývojáři podělí v budoucích oznámeních.

Middle-earth: Shadow of War si v naší recenzi odnesla hodnocení 3/5. Hra je dostupná na PC, PS4 a Xboxu One, zakoupit si ji můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama