Nové náznaky návratu dráčka Spyra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové náznaky návratu dráčka Spyra

Nové náznaky návratu dráčka Spyra

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 4. 2018 11:20 3
Reklama

Loňské vydání remasterované trilogie s Crashem Bandicootem jistě potěšilo pamětníky, zároveň ale rozdmýchalo dotazy na možný návrat některých dalších slavných 3D plošinovek. Patrně nejvíce se v tomto ohledu hovořilo o Spyrovi, který je, podobně jako Crash, taktéž v současnosti majetkem společnosti Activision. Crash se po loňském debutu na PS4 letos objeví i na ostatních platformách, Spyro je ale dost možná také blízko.

Naznačuje to záhadné fialové šupinaté vejce, které dorazilo do redakce serveru IGN. Odesílatelem je záhadný Falcon McBob, který má na Twitteru jméno @SpyroTheDragon. Kromě krátkého vzkazu „Něco se brzy vylíhne“ zásilka neobsahovala žádné další informace. Podle indicií je ale zřejmé, že oznámení nového titulu (nebo remasteru) s dráčkem Spyrem v hlavní roli je na spadnutí.

Původní trilogii započala hra Spyro the Dragon v roce 1998 na první PlayStation. Následovaly hry Spyro 2: Ripto’s Rage a Spyro: Year of the Dragon, které vyšly s ročními odstupy. Všechny tyto hry má na svědomí studio Insomniac Games, které v současnosti kutí Spider-Mana pro PlayStation 4. Hádáme, že pokud se Spyro skutečně objeví, bude mít podobu remasterované původní trilogie, stejně, jako tomu bylo v případě Crashe Bandicoota.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama