Spouští se test nové mapy v Battlegrounds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spouští se test nové mapy v Battlegrounds

Spouští se test nové mapy v Battlegrounds

David Plecháček

David Plecháček

2. 4. 2018 11:59
Reklama

Jestli něco hře PlayerUnknown’s Battlegrounds chybí, je to obsah. Než nás ukamenujete, dodáme, že PUBG na samotném konceptu battle royale nemusí nic měnit, ale kvůli absenci dalších prvků se může stát stereotypním. Vývojáři si jsou své bolavé paty vědomi, a tak se snaží vytvořit časově omezené režimy a představují nové mapy.

Ve vývoji je jedna menší, a jedna větší mapa. Ta menší by se svou hratelností měla podobat Fortnite, ta větší by pak měla odpovídat těm klasickým, které jsou v současnosti k dispozici. My se budeme věnovat mapě Codename: Savage o rozměrech 4 x 4 km, čili o 16 km2. O víkendu totiž PUBG Corp. zveřejnili informace o blížícím se testování.

To by nebylo nic zvláštního. V klasickém případě by se Codename: Savage objevilo na PTR serverech, na nichž by komunita sdílela své poznatky a následně vracela feedback vývojářům. Autoři hry ale přiznávají, že na to je Savage v rané fázi vývoje a touto cestou se nevydají. Podle svých slov do hry pouští tak raný obsah, který byl v PUBG naposledy loni na jaře v první alfě.

K testování se tak musí hráči dostat jinak. Bluehole, respektive PUBG Corporation, budou rozesílat přihlašovací kódy. Buď se o ně můžete porvat na oficiálních stránkách hry, nebo na sociálních sítích či skrze další giveaway, které budou do spuštění testu následovat. Ten začne už zítra nad ránem a potrvá do 6. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama