Test další mapy pro PUBG již v pondělí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Test další mapy pro PUBG již v pondělí

Test další mapy pro PUBG již v pondělí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 3. 2018 10:48 2
Reklama

Další mapa pro on-line akci Playerunknown’s Battlegrounds bude přírůstkem po stránce velikosti menší, to však z tohoto přídavku rozhodně nedělá cokoli méně očekávaného. Hráči naopak mohou vyhlížet změnu v nastolených pořádcích v podobě svižnějších zápasů i více adrenalinových her. A konečně se také dozvídáme i to, kdy tomu tak bude.

První hráči se na mapu o velikosti 4x4 kilometry budou moci podívat již za pár dní, nejprve však půjde o částečně uzavřený a časově omezený test. Ten navíc představuje už alfaverzi mapy a údajně jde o obsahový přídavek vypuštěný v dosud té nejranější fázi vývoje. Nic takto rozpracovaného prý vývojáři do světa ještě nevypustili a v tomto případě tak chtějí učinit zejména z důvodu získání co možná největšího množství zpětné vazby.

A na základě té pochopitelně slibují mapu a zážitek z ní následně upravovat, jedním dechem však varují právě před faktem, že nic není do kamene vytesáno a na mapě se zkrátka ještě pracuje. Test pojmenovaný Codename: Savage každopádně odstartuje v pondělí 2. dubna a celkově potrvá tři dny. Následovat každopádně mají testy další s tím, že ty následující již budou o něco rozsáhlejší.

Detaily týkající se toho, jak se budou moci hráči vlastně zúčastnit, tvůrci v příspěvku na Steamu slibují vypustit co nevidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama