Tvůrci Dead by Daylight vytváří novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Dead by Daylight vytváří novou hru

Tvůrci Dead by Daylight vytváří novou hru

David Plecháček

David Plecháček

30. 3. 2018 10:54 7
Reklama

Někdy těsně před samotným boomem battle royale loni v létě se zdálo, že se rozmáhá jiný žánr, vyvražďovací slashery v podobě asymetrických multiplayerů. Ať už šlo o Pátek 13. nebo o Dead by Daylight, obě hry poutaly kolem vydání poměrně dost pozornosti. Jenže pak se lidé začali zajímat o něco trochu jiného a na obě hry se více méně zapomnělo. Autoři Dead by Daylight to nyní zkusí s něčím jiným.

Kanadské studio Behaviour Interactive zveřejnilo nové video lákající na nový projekt. Kromě něj z něj známe pouze název: DeathGarden. Novinka už má vlastní stránky a dokonce zájemce láka k přihlášení do uzavřené PC alfaverze, ale ani tam se člověk o novém počinu nedozví nic konkrétnějšího.

Ani trailer není konkrétní, patrné jsou z něj prvky samotného Dead by Daylight například v podobě spoutané a uvězněné osoby, ale mnoho lidí věří, že co nevyšlo se slasherem, vyjde nyní s battle royale hrou a DeathGarden se pokusí svézt na úspěchu jiných podobných her. Jenže opak je pravdou. Novinka má být další asymetrickou hrou, kde bude pět lovců v dystopickém světě lovit jednoho běžce. Alespoň podle IGN.

Názor si můžete udělat sami zhlédnutím videa, které najdete pod článkem. Pokud vás zaujme, můžete se pod tímto odkazem přihlásit do alfy a doufat, že budete ti šťastnější. A že budete v tomto novodobém sportu následně úspěšní. Více informací bychom se měli dozvědět na nadcházejícím PAX East.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama