Far Cry 5 se na Steamu těší velké popularitě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry 5 se na Steamu těší velké popularitě

Far Cry 5 se na Steamu těší velké popularitě

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

29. 3. 2018 07:30 8
Reklama

Od vydání nejnovějšího dílu populární série Far Cry uplynuly teprve dva dny a už teď hra hlásí velký úspěch. Řeč je konkrétně o platformě Steam, kde se souběžný počet hráčů ve hře vyšplhal až na 82 tisíc a číslo stoupá stále výš. Hra se tímto dostala až mezi TOP 5 nejhranějších her na Steamu.

Poslední hry Ubisoftu si o takových číslech mohly, aspoň na PC, nechat jen zdát. Ghost Recon: Wildlands nebo For Honor v prvních týdnech po vydání nepokořily ani hranici 50 tisíc hráčů. Stejně na tom byl i poslední Assassin, byť se díl Origins těšil velké oblibě jak ze strany recenzentů, tak ze strany veřejnosti. Na Steamu ho ale ve špičce hrálo nanejvýš 42 tisíc hráčů.

Far Cry 5 se na Steamu těší velké popularitě
i Zdroj: Hrej.cz

Far Cry 5 je na Steamu vůbec nejúspěšnějším dílem celé herní série a nutno dodat, že s velkým náskokem. Třetí díl za sebou nechal až o nějakých 55 tisíc hráčů. Prodeje Far Cry 4 nebo Primalu byla ještě o poznání menší.

Samozřejmě mluvíme jen o hráčích, kteří si hru zakoupili přímo na Steamu. Sečteme-li hráče, co svou kopii získali od třetích stran nebo z Uplay, dostaneme se na mnohem vyšší čísla.

Far Cry 5 je dostupné na PC, PS4 a Xboxu One, hru si můžete pořídit z obchodu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama