BattleTech vychází koncem dubna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BattleTech vychází koncem dubna

BattleTech vychází koncem dubna

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 3. 2018 08:14 9
Reklama

Po výzvě k předobjednávce tahové strategie BattleTech vám přinášíme upoutávku další. Ta tentokrát láká k již brzkému datu vydání a k příběhu, který tato akce s mechy a duchovní nástupce série MechWarrior nabídne.

Týmy Paradox Interactive a Harebrained Schemes novou upoutávkou lákají k příběhové premise hry, jež na PC dorazí už 24. dubna. Vyprávění hry nicméně zřejmě nebude hrát prim a tou hlavní náplní hry budou pochopitelně šarvátky obrovských plechových bestií.

Ty se vydávají do konfliktu napříč světy rozesetými po celé galaxii a v konfliktu, který pochopitelně trvá jak jinak než věky a kterému je zapotřebí učinit přítrž. Ale tak už to zkrátka bývá a v tomto ohledu může BattleTech určitě jen příjemně překvapit. Na verdikt přitom nebudeme čekat již příliš dlouho.

A jako jindy i v tomto případě pochopitelně platí nabídka předobjednávky hry, jež je možná například na eshopu Xzone. Tam každopádně naleznete výhradně digitální kopii hry, jež je hratelná na PC i na Macích. Časem by hra měla nicméně ještě dorazit také na Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama