Square Enix otevírá nové studio
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix otevírá nové studio

Square Enix otevírá nové studio

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 3. 2018 14:33 1
Reklama

Vydavatelství Square Enix má pod svými křídly celou řadu studií. Namátkou můžeme jmenovat třeba několik poboček Eidos Interactive nebo třeba Crystal Dynamics, kteří se momentálně starají o značku Tomb Raider. V aktuální tiskové zprávě společnost oznamuje otevření studia úplně nového.

Nese název Luminous Productions a sídlí v japonském Tokiu. Studio je sice nové, jeho zaměstnanci ale mezi žádné nováčky nepatří. Skládá se totiž především z týmu, který má na svědomí Final Fantasy XV a jeho vedení převzal sám Hadžime Tabata. Účelem studia je dle tiskové zprávy tvorba AAA titulů a inovativních her, které zasáhnou globální publikum.

Nad rámec těchto informací toho zatím mnoho známo není, bližší detaily se údajně dozvíme v budoucnosti. Studio už má své webové stránky, na nichž jednak sděluje svůj pohled na kreativní proces, ale zároveň také zveřejňuje aktuální volná místa. Těch není zrovna málo, kromě vývojářských pozic se lze ucházet i o práci v managementu a analytice. Stránky naleznete pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama