Shroud of the Avatar od Garriotta vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shroud of the Avatar od Garriotta vychází

Shroud of the Avatar od Garriotta vychází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 3. 2018 14:00 5
Reklama

Právě dnes má na počítače dorazit po letech trvajícího a komunitou podpořeného vývoje již hotová verze on-line RPG titulu Shroud of the Avatar. Pod tím přitom není podepsaný nikdo jiný, než sám Richard Garriott. Ten přitom tomuto titulu dělá reklamu jako hře, která má být duchovním nástupcem dnes již legendární série Ultima.

Vydání každopádně doprovází animovaná ukázka, jež zve na povědomě pojmenovaný kontinent New Britannia, kde to vře a kde je zapotřebí stanovit pořádek. Jednoduché to však nebude a jednou z nejvýznamnějších deviz hry je to, že každé rozhodnutí může mít v perzistentním světě hry klidně i trvalé následky.

Mezi další silné stránky hry patří promyšlený příběh, proklamovaná možnost hrát dle vlastního stylu a přesvědčení, velká volnost, možnost hrát ve skupině i osamoceně (a to dokonce i bez připojení k internetu) a mnozí hráči navrch jistě ocení i fakt, že hra nevyžaduje žádné další poplatky. Její koupí tedy hráči dostávají okamžitý přístup k veškerému aktuálně dostupnému obsahu.

Testovat každopádně můžete hru již nyní, v takovém případě se s námi ale určitě podělte o vaše dojmy. Ty na Steamu jsou nicméně prozatím spíše smíšené a uvidíme, jak s reakcemi hráčů zahýbá dnes oznámené vydání plné verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama