Podívejte se na minihru vytvořenou v Dreams
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na minihru vytvořenou v Dreams

Podívejte se na minihru vytvořenou v Dreams

David Plecháček

David Plecháček

26. 3. 2018 12:52 2
Reklama

Ať jste příznivci zelené či modré konzole, oba dva tábory mají hry, na které čekají vážně dlouho. Déle, než by bylo záhodno. Microsoft dnes opět musí ujišťovat hráče, že na Crackdown se stále pracuje a i Sony by skoro až mohlo vývoj některých her doprovázet podobným komentářem. Například u Dreams, kolikrát jsme už spekulovali nad tím, jestli projekt vůbec někdy vyjde?

Tentokrát ale k těmto spekulacím nedojde, respektive pevně věříme, že Dreams letos konečně vyjde. Media Molecule ale vytváří ambiciózní hru, s jejíž pomocí se dá dělat přehršel věcí. Například hry ve hře. Autoři se nedávno nechali slyšet, že by nově vytvořené hry v Dreams nechali zpřístupnit na PSN k prodeji, s tím, že by veškeré výtěžky doputovaly k autorům těchto projektů.

Víme, že Dreams má být kouzelná hra plná možností, vytvářet hry ve hře je ale trochu jiná liga. Záleží, o jak obtížné úkoly vlastně půjde, zda si svou hru dokáže navrhnout úplně každý, a podobně. Na letošním Train Jamu, totiž 52hodinové jízdě z Chicaga do San Francisca na GDC, se ukázala i čtveřice zaměstnanců studia, která si s sebou přivezla i jednu vytvořenou hříčku v Dreams.

Jedná se o stylizovanou 2D hopsačku, která se jmenuje Comic Sands. Není nijak složitá, v hlavní roli je smějící se čtverec, který skáče po kresleném světě, sem tam si posbíráte nějaký ten diamant... a to je vlastně vše. Zdánlivě jednoduchá hra se ale velice snadno modifikuje do jiných podob. Na to se ale podívejte v přiloženém videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama