Nové info o Crackdown 3 snad již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové info o Crackdown 3 snad již brzy

Nové info o Crackdown 3 snad již brzy

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 3. 2018 15:41 1
Reklama

Hráči na Xboxu One a PC se letos celkem jistě dočkají tří exkluzivních titulů ze stáje Microsoftu. Zatímco ten první, Sea of Thieves, už je na trhu a druhý v pořadí, State of Decay 2, má dorazit 22. května, dlouho očekávaný Crackdown 3 ještě pořád datum vydání nemá, bylo by však téměř ostudné, kdyby ani letos nedorazil. Vydání je ale možná blíž než si myslíme.

Zvídavý fanoušek s přezdívkou BlackBeltGaming neodolal a na stav vývoje se na Twitteru optal samotného Phila Spencera. Uvedl, že se mu velice líbily první dva díly na Xboxu 360, ale že nedostatek informací ohledně nového pokračování v něm vzbuzuje nedůvěru. 

Spencer odvětil, že vývojáři už mají pevně stanovený plán a pilně pracují na dodržení termínu. Microsoft o hře údajně více prozradí v budoucnosti, čekání už ale podle Spencera nebude dlouhé. Nepředpokládáme, že bychom se hry dočkali ještě před zahájením letošní E3, vsadili bychom si spíše na srpnový či zářijový termín vydání. Španělský Amazon ale v lednu na svých stránkách uvedl hru s datem vydání 29. června.

Crackdown 3 vyvíjí studio Sumo Digital ve spolupráci s týmem Reagent Games. Vývoj byl oznámen na E3 2014, první odhalení pak proběhlo o rok později na Gamescomu. Hra má využívat výpočetní systém cloudu a nabídnout široké možnosti destrukce okolí. My sami jsme si ji mohli vyzkoušet loni na kolínské výstavě a v tehdejší podobě nás příliš nepřesvědčila. Na finální výsledek jsme ale stále zvědavi. V rámci programu Play Anywhere si jej budete moci zahrát na Xboxu One i na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama