EA Vancouver nabírá síly na Star Wars hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Vancouver nabírá síly na Star Wars hru

EA Vancouver nabírá síly na Star Wars hru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 3. 2018 08:21 7
Reklama

Snad nikdo nemůže pochybovat o tom, že Hvězdné války jsou v podání EA tím stále velmi živým tématem, a to i navzdory neslavnému pádu týmu Visceral, který zřejmě kutil mix původní akční adventury a RPG hry. Rozdělaná práce tehdy prý přešla jinam, tedy minimálně alespoň některé její části. A právě o těch se nyní dost možná něco nového dozvídáme.

Z nedávno uveřejněného on-line inzerátu totiž aktuálně vyplývá informace ta, že vydavatelství Electronic Arts nabírá síly na další projekt. Ten je spojen s Hvězdnými válkami a dozvídáme se navíc i to, že se má jednat o hru zasazenou do otevřeného světa.

Nabírání má každopádně na svědomí tým EA Vancouver, který slibuje nejen otevřené prostředí, ale k tomu také on-line prvky. A právě tento kanadský tým má být ve vedení projektu, který vznikl na základě pádu studia Visceral Games.

Kolem a kolem se každopádně jeví tou největší změnou oproti původnímu zaměření projektu studia Visceral fakt, že EA Vancouver hru přesouvá do otevřenějšího prostředí a zřejmě i v nově uveřejněném důrazu na on-line prvky hry. Tým Visceral Games totiž zřejmě kutil primárně singleplayerové dobrodružství, a to navíc zasazené do lineárnějšího prostředí.

Více toho však aktuálně nevíme a nyní nám každopádně nezbývá než vyčkávat. Do vydání určitě zbývá ještě hodně času a stejně si Electronic Arts ještě podrží pod pokličkou jakékoli další detaily týkající se náplně hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama