Elder Scolls Online rozšíří Summerset Isle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elder Scolls Online rozšíří Summerset Isle

Elder Scolls Online rozšíří Summerset Isle

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 3. 2018 12:59 3
Reklama

MMORPG Elder Scrolls Online je na trhu už čtvrtým rokem a za tu dobu se dočalo celé řady rozšíření. Tím posledním byl loňský Morrowind, který kromě nové oblasti přidal i novou hratelnou třídu a režim Battlegrounds. Nyní se hra rozroste o další obsah, tentokrát nazvaný Summerset.

Jak už název napovídá, hráči se tentokrát podívají na ostrov zvaný Summerset Isle, který je domovem předků vznešených elfů. Summerset Isle je lokací, která se objevila ve hře The Elder Scrolls: Arena z roku 1994. Hráči také budou mít možnost prozkoumávat ostrov Artaeum, domov mysteriózního řádu Psijic. Mimo jiné se můžete těšit na nové druhy kouzel a rozšíření craftovacího systému, který vám nově umožní vyrábět i šperky.

Kapitola Summerset rozšiřuje původní hru
The Elder Scrolls Online o více jak 30 hodin dějové linky a přivítá jak zkušené veterány, tak i úplné nováčky. Příběhově naváže na DLC Orsinium, i nadále budete čelit spiknutí, které ohrožuje celý Tamriel.
Na příkaz královny Ayrenn, která otevřela ostrov Summerset pro cizince, se hráči vydají na dobrodružství s cílem připojit se k nechvalně proslulému špehovi
jménem Razum-dar, setkat se s mocnými mudrci z věže Crystal Tower, a především bojovat za osud celého světa.

Kromě standardní verze, která obsahuje základní hru The Elder Scrolls Online a dodatek Summerset, bude k dispozici také sběratelská edice The Elder Scrolls Online: Summerset Collector´s Edition, která navíc nabídne exkluzivní digitální obsah v podobě mounta, outfitu, atrefaktu a  mazlíčka, 25cm sošku deadrického prince jménem Mephala, tištěný deník špióna Razum-dara, mapu Summersetu a steelbook. Hra vychází 5. června na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama