Čeští Madfinger vydali Shadowgun Legends
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čeští Madfinger vydali Shadowgun Legends

Čeští Madfinger vydali Shadowgun Legends

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 3. 2018 10:17
Reklama

České vývojářské studio Madfinger Games má na kontě už docela slušnou řádku mobilních her. Možná si vzpomenete na jejich prvotinu Samurai: Dojo nebo na oceňovanou mobilní střílečku Shadowgun. Ta se nyní dočkala nového pokračování s názvem Shadowgun Legends.

Ta se chlubí epickou příběhovou kampaní, v rámci níž hráči absolvují přes 200 misí na čtyřech planetách. Jedním z hlavních prvků hry je systém slávy, díky němuž si budujete svou válečnickou pověst. Hra vás odměňuje za to, jakým způsobem projevujete své manýry legendárního bojovníka, ti nejlepší dokonce dostanou vlastní sochu na chodníku slávy.

Shadowgun Legends na vás vychrlí úctyhodných 500 zbraní a více než 1000 druhů vybavení. To si navíc nadále můžete různě upravovat potisky a kosmetickými předměty. Ty nejcennější kousky na vás čekají v náročných raidech, tak jako je tomu v případě „velkých“ herních titulů.

Vývojáři také upozorňují na skvělé technické zpracování, podporu HDR, pokročilé animace postav, částicové systémy a vlastní systém stínování. To vše má doplňovat pro Madfinger typický černý humor a vtipné dialogy. Hra má být i nadále podporována novým obsahem, vývojáři slibují transparentní komunikaci plánovaných updatů a změn a také naprosto neprůstřelný systém proti cheaterům.

Hra vychází zdarma na zařízení s iOS a Androidem a také na Nvidia Shield TV. „SHIELD TV umožnuje hru dostat na její maximální výkonnostní hranici. Každý den nám pomáhá nacházet způsoby k vylepšení hry, optimalizovat její výkon a doručit hráčům nejlepší možný herní zážitek,“ uvedl v tiskové zprávě Vojtěch Jatel, hlavní programátor Madfinger Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama