Mrkněte na A Way Out těsně před vydáním
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mrkněte na A Way Out těsně před vydáním

Mrkněte na A Way Out těsně před vydáním

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

22. 3. 2018 11:50 8
Reklama

Kooperativní útěk z vězení dvou kriminálních živlů nazvaný A Way Out už doslova rozkopává dveře - vychází totiž zítra (23.3.2018). A to je perfektní příležitost k tomu, rozproudit na poslední chvíli hráčům krev v žilách akčním trailerem doprovázeným říznou melodií.

Trailer připomíná všechny už z dřívějška známé skutečnosti, tedy se bude jednat o ryze kooperativní akční dobrodružství povahově rozdílné dvojice vyvrhelů z nichž každý má své vlastní příběhové pozadí. A tak zatímco drsnější nosáč s licousy jménem Leo se snaží věci napravit hlavně kvůli své milované rodině, vousáč Vincent je ve vězení nováčkem odsouzeným za vraždu vlastního bratra.

Hra bude hratelná pouze v kooperaci, a to jak online, tak na lokálně bok po boku sedíc vedle sebe na jednom gauči. Pro oba styly hraní vám bude stačit zakoupit jedinou kopii a váš spoluhráč se pak už bude moci k vaší hře připojit zdarma. Chybět v nově vydaném videu samozřejmě nesmí nálož adrenalinu, honičky, přestřelky, napínavé dějové zvraty a velký důraz na vzájemnou spolupráci.

Další zajímavou věc týkající se A Way Out prozradili nedávno vývojáři na Redditu, kde mimo jiné odpovídali na palčivou otázku proč 23.3. hra nevychází také pro Switch, když se přitom na ostatní konzole chystá. Programátor Lucas de Vries uvedl, že důvod byl dvojí. Prvním z nich je, že Switch přišel na trh v době, kdy už byla jejich hra byla v příliš pokročilé fázi vývojové cyklu a oni už na to jednoduše nestihli adekvátně zareagovat. Druhou příčinou je skutečnost, že by během hraní A Way Out nebylo možné rozdělit ovladač Joy-Con na dva samostatně použitelné díly z důvodu, jak je ve hře nastaveno ovládaní kamery. A Way Out by tak prakticky po zákaznících pro své hraní vyžadoval zakoupení druhého Joy-Con ovladače, což tvůrci považují za nefér jak k hráčům, tak k celému konceptu konzole Switch.

A Way Out vychází již zítra na PlayStation 4, PC i Xbox One a hned v 9:00 se můžete těšit na Let´s Play a na naše bezprostřední dojmy z jeho hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama