Na Switch míří řada známých indie her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switch míří řada známých indie her

Na Switch míří řada známých indie her

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 3. 2018 15:54 4
Reklama

Nedávný Nintendo Direct nastínil, na jaké hry se letošním roce mohou majitelé Switche těšit. Kromě větších titulů ale půjde i o menší nezávislé projekty, kterým to na přenosné konzoli sluší zrovna tak. Že o ně nebude ani letos nouze, o tom nás přesvědčily aktuální informace.

Na Switch tak například míří Nidhogg 2. Pokračování oblíbené 2D řezanice pro dva hráče si svůj debut odbylo už v loňském roce, na Switch dorazí někdy v průběhu letoška, zatím bez přesného data vydání. V naší recenzi si hra odnesla hodnocení 4/5 a možnost změřit síly s kamarádem na cestách na jediné konzoli rozhodně působí lákavě.

Neméně radostnou zprávou je oznámení portů série Banner Saga. První dva díly by měly dorazit údajně již velice brzy, ten třetí pak letos v létě. Mix RPG a strategie v severských kulisách od vývojářů ze Stoic Games patří k velmi oblíbeným a dobře hodnoceným hrám, tento žánr navíc nepatří na Switchi k těm nejběžnějším.

Na podzim letošního roku pak na hybridní zařízení dorazí Mark of the Ninja. 2D stealth plošinovka od Klei Entertainment vyšla původně už v roce 2012 a dosud byla dostupná pouze na Xboxu 360, PC, Macu a Linuxu.

Jarní vydání stihne i Lumines Remastered, logická hra staršího data vydání, která debutovala ještě na handheldu Sony PSP v roce 2005. Od té doby se podívala na celou řadu platforem včetně mobilního iOS, Switch ale bude její první zastávkou ve stáji Nintenda. V rámci oznámení se objevila i celá řada méně známých jmen, kompletní seznam naleznete ve videu pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama