Prodeje Vermintide 2 už překonaly první díl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodeje Vermintide 2 už překonaly první díl

Prodeje Vermintide 2 už překonaly první díl

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 3. 2018 14:54 3
Reklama

Kooperativní akce Warhammer: Vermintide 2 je už několik dní venku a od včerejška si můžete přečíst naši velmi pozitivní recenzi. Vývojáři si mohou nejen oddychnout po zdárném dokončení vývoje, ale také se radovat z prodejních úspěchů.

Martin Wahlund, šéf studia Fatshark, které má Vermintide 2 na svědomí, se totiž pochlubil webu PCGamesInsider, že se hra velice dobře prodává. V tuto chvíli podle jeho slov prodala na PC více kopií, než tomu bylo v případě prvního dílu na všechny platformy dohromady, a to za celou dobu existence.

„Zatím je to docela dobré. Při launchi hry nikdy nevíte, jak to dopadne. Měli jsme velké naděje, při interním společném hraní jsme se dobře bavili. Věděli jsme, že máme dobrou hru. Neměli jsme moc velký rozpočet na marketing, ale podpořila nás média, streameři a naše komunita po celém světě. To pro nás bylo skvělé. Jsme relativně malé nezávislé studio, takže je těžké nějak vyjít. Už první hru jsme považovali za dobrou a měli jsme dobré publikum, ale u pokračování nikdy nevíte,“ řekl v rozhovoru Wahlund.

Hra je v současné době k dispozici pouze na PC, už nyní se ale můžete přihlásit do bety na obou konzolích. Na ně by hra měla vyjít ještě v průběhu letošního roku. Vermintide 2 si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama